De Buurtregisseurs namens de politie binnen het gebied van  Stadsdorp Gracht en Straatjes zijn Peter Pisano en Tom Sikkens
Ze zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 0900-8844
 

Peter Pisano


 
Werkgebied:
De Negen Straatjes (bureau Lijnbaansgracht)

De grenzen van het gebied lopen als volgt: Westermarkt onevenzijde, Raadhuisstraat onevenzijde, Singel even zijde, Wijde Heisteeg evenzijde, Huidenstraat evenzijde, Runstraat evenzijde, Prinsengracht oneven zijde en terug naar de Westermarkt.
De Negen Straatjes zijn vernoemd naar de negen straatjes die de grachten met elkaar verbinden. Deze straatjes liggen precies in elkanders verlengde.
Gezien vanaf de zijde van de Raadhuisstraat en de Westermarkt zijn er de volgende straatjes; Gasthuis Molensteeg, Hartenstraat, Reestraat als de eerste van drie straatjes; Oude Spiegelstraat, Wolvenstraat en Berenstraat als de tweede drie straatjes en Wijde Heisteeg, Huidenstraat en Runstraat als de derde drie straatjes. Tussen de Singel en de Herengracht liggen nog twee kleinere straatjes. Dit zijn de Treeftsteeg en de Romeinsarmsteeg.

Tom Sikkens
 
Werkgebied:
Grachtengordel Zuid (bureau Lijnbaansgracht)

De grenzen van het gebied lopen als volgt:
Koningsplein, Dubbele Worststeeg, Beulingstraat, Molenpad, Leidsestraat; Prinsengracht 533 t/m 807 (alleen onevenzijde); Keizersgracht 402 t/m 594 en Keizersgracht 359 t/m 543; Herengracht 358 A/G t/m 462 en Herengracht 371 t/m 437; Singel 412 t/m 468; Leidsegracht 1 t/m 63, Leidsegracht 2 t/m 68; Kerkstraat 1 t/m 153 (even zijde t/m 144).